preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đurđevac

Login
Zastava škole

Moto škole

Domoljublje,

sloboda i znanje

- rajske su biljke 

koje brižno

njegujemo!

Tražilica
Kalendar
« Listopad 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Školski list Đurek

Kliknite na sliku

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Hoćete li ove školske godine ići na natjecanje?

Ponude za izlete

Kliknite na sliku

Školski kurikulum

Kliknite na sliku

GPP

Kliknite na sliku

Kada zvono zvoni

Prijepodne

1. sat 7:45 – 8:25
2. sat 8:30 – 9:10
3. sat 9:25 – 10:05
4. sat 10:20 – 11:00
5. sat 11:05 – 11:45
6. sat 11:50 – 12:30
 
Poslijepodne
 
1. sat 13:15 – 13:55
2. sat 14:00 – 14:40
3. sat 14:55 – 15:35
4. sat 15:50 – 16:30
5. sat 16:35 – 17:15
6. sat 17:20 – 18:00
Točno vrijeme

e Dnevnik

Poveznice

Kriteriji ocjenjivanja

Kliknite na sliku

Popis udžbenika

Kliknite na sliku

Facebook škole
 
Intervju mjeseca

U školskoj 2011./2012 godini,  polaznici Informatičke grupe, zajedno sa svojim učiteljom, osmislili su projekt Intervju mjeseca.

Ciljevi projekta:

- promocija škole i svih njezinih zaposlenika i učenika
- proširiti znanja i sposobnosti učenicima iz područja medijske kulture i  informatike
- razvijati interes za istraživanje
- razvijanje komunikacijskih vještina i jezičnog izražavanja

Namjena projekta:

- razvijanje novinarskih i uredničkih poslova

- osposobiti učenike da korištenjem stečenih znanja i sposobnosti znaju provesti intervju s gostom

- snimiti intervju

- montirati ga i obraditi u programu Movie Maker

- objaviti ga na školskom Webu

Nositelji aktivnosti:

- Nikola Mihočka, učitelj informatike

- učenici polaznici Informatičke grupe

Interviju mjeseca svibnja '12

Donosimo vam novi intervju - Intervju mjeseca svibnja '12!

Razgovarali smo s učenikom Ilijom Končarom (7.c), državnim prvakom na natjecanju iz povijesti!

Ilija nam je otkrio puno zanimljivosti o svojem uspjehu i općenito o sebi, a sve to možete vidjeti u nastavku ove vijesti.

Ilija nas je iznenadio rečenicom: "... na poziv učiteljice na natjecanje nisam bio baš odlučan i tek kasnije su me prijatelji nagovorili ...".

U ovom slučaju se je pokazalo da vrijedi imati dobre prijatelje, jer da ih Ilija nije imao, ne bi danas bio državni prvak. smiley

Ilija nam je otkrio još puno zanimljivosti o natjecanju, putu do uspjeha, svojim dojmovima s natjecanja, najdražim predmetima u školi, svojim hobijima, planovima u budućnosti, itd.

U interviju-u možete vidjeti i izjavu Ilijine mentorice, učiteljice Katice Tomrlin, koja ga je pripremala i vodila na natjecanja iz povijesti, te Ilijin prijem kod ravnatelja Marijana Vinkovića, koji mu je čestitao na uspjehu i pokazao koliko cijeni uspjehe naših učenika.

 

Ilija, čestitamo ti na izvrsnom uspjehu i želimo ti puno sreće u tvojem daljnjem školovanju i životu općenito!

Intervju mjeseca ožujka '12

Informatička grupa Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac danas je snimila po prvi puta intervju s jednim učenikom naše škole. Razgovarali smo s Matom Štefancom (8.e), koji je predstavljao našu školu na državnom natjecanju iz informatike.

Nakon intervjua koje smo imali s ravnateljima i učiteljima naše škole, danas ćemo odraditi prvi u nizu intervju-a s učenicima naše škole. Sugovornici će nam biti učenici koji su ove školske godine predstavljali našu školu na državnim natjecanjima, a prvi od njih je Mato Štefanac.

Kako je Mati bilo na državnom natjecanju iz informatike, kako je došao do državnog natjecanja, kuda planira nakon osnovne škole, čega će se sjećati iz osnovne i još puno toga o Mati možete pogledati u intervju-u mjeseca ožujka.

 

Intervju mjeseca siječnja '12

Ovaj mjesec razgovarali smo s novim ravnateljem škole gospodinom Marijanom Vinkovićem.

Intervju je vodio učenik Teo Jeftimov, a snimala ga je učenica Dana Seleš.

Novi ravnatelj nam je pričao o svojem radu kada je bio zaposlen u našoj školi kao učitelj, što je radio kada je otišao iz naše škole, zašto se je odlučio vratiti i na što planira staviti naglasak u svojem ravnateljskom radu.

Sve to možete pogledati u videu koji slijedi.

 

Intervju mjeseca studenoga '11

Nakon što smo razgovarali s ravnateljem Martinom Trepotecom i zamjenikom ravnatelja Nikolom Vukovićem objavili smo i treći intervju mjeseca.

U intervju-u mjeseca studenoga razgovarali smo s voditeljicom Područne škole za djecu s teškoćama Katicom Bratanović.

Nastavak našeg projekta odlučili smo obaviti u našoj najvećoj područnoj školi – PŠ za djecu s teškoćama. Namjera nam je podsjetiti  gledatelje i na te učenike i učitelje koji su također sastavni dio naše škole, a na njih se često puta zaboravlja. Zato je naš učenik Mato Štefanac razgovarao s voditeljicom PŠ za djecu s teškoćama Katicom Bratanović, defektolog-savjetnik.

Intervju je obavljen u zbornici područne škole i moramo napomenuti da smo bili srdačno primljeni i pozvani da ih ponovno posjetimo, što ćemo sigurno i učiniti.

Učiteljica Katica Bratanović u intervju-u nam je otkrila čime se bave defektolozi, zašto se je odlučila na to zanimanje, čime je ponosna u radu područne škole, te nas je upoznala s podatcima vezanima za školu, s potrebama koje imaju i sa suradnjom koju su ostvarili s lokalnom zajednicom i sa svojim bivšim učenicima.

 

Intervju mjeseca listopada '11

Nakon što je prvi intervju pripremio voditelj Informatičke grupe, učitelj Nikola Mihočka, drugi intervju je pripremio i vodio polaznik grupe, učenik 8.e razreda Ino Lazar. Od sada će svaki intervju voditi učenici naše grupe, pa će te i njih u ovom našem projektu imati prilike upoznati i vidjeti na djelu.

Intervju je režirao, snimio i montirao učenik Mato Štefanac. On će najvjerojatnije biti voditelj intervju-a mjeseca studenog.

Ovaj mjesec ugostili  smo zamjenika ravnatelja i pedagoga škole Nikolu Vukovića. U intervju-u možete vidjeti zašto se je pedagog naše škole odlučio prihvatiti ravnateljskog posla, kako komentira odnos škole s roditeljima i lokalnom zajednicom, kako gleda na učenike i učitelje u našoj školi i koji su mu planovi za budućnost.

Intervju možete pogledati u nastavku vijesti.

Intervju mjeseca rujna '11
Namjera je da cijeli posao odrade učenici, no prvi intervju s gostom je obavio učitelj Nikola Mihočka, koji je ujedno i voditelj Informatičke grupe. Pritom su mu pomogli učenici Ino Lazar i Mato Štefanac koji će sami provesti intervju mjeseca listopada.
 
Ovaj mjesec objavljujemo ekskluzivni intervju s ravnateljem škole Martinom Trepotecom koji možete vidjeti u nastavku ove vijesti.
 
Pogledajte što je ravnatelj rekao vezano za svoje zdravlje, odgojno-obrazovni rad, planove za budućnost i što je na kraju poručio posjetiocima školskih Web stranica.

Idući mjesec razgovarat ćemo sa zamjenikom ravnatelja - pedagogom Nikolom Vukovićem. U tom interviju-u možete i Vi sudjelovati tako da pošaljete pitanje namijenjeno našem gostu. Pitanja možete slati na e-mail: nikola.mihocka@skole.hr ili ih upisati u modul Pitanja i odgovori u desnoj navigaciji na našem Webu. Neka od tih pitanja će biti postavljena, pa će te odgovor moći vidjeti za otprilike mjesec dana.

Ukoliko imate bilo kakve prijedloge, pitanja ili ideje vezane za ovaj projekt možete ih također poslati na navedenu e-mail adresu. Otvoreni smo za suradnju i nadamo se da će vam se naši interviju-i svidjeti i da će te ih sa zanimanjem pratiti.

preskoči na navigaciju