2020-11-21 21:11:25

David Kuzmić osvojio 2.mjesto na državnom Natjecanju iz Povijesti

U organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje 16.i 17.studenoga 2020. godine održano je državno Natjecanje iz povijesti.
Zbog epidemiološke situacije državno natjecanje  koje se trebalo održati prošle školske godine održano je 16. studenog 2020. po prvi put online. 
U kategoriji 8. razreda sudjelovalo je 13 učenika. Našu školu je predstavljao učenik David Kuzmić uz mentorstvo učiteljice povijesti Katice Tomrlin.

Nakon izvrsnih rezultata na školskom i županijskom natjecanju iz povijesti, naš, sad već gimnazijalac David Kuzmić postigao je izvrstan rezultat i na Državnoj razini  osvojivši 2. mjesto sa 47/50 bodova. David je još jednom dokazao da je među najboljim povjesničarima  u Državi u kategoriji osnovnih škola.

Ponosni smo na Davidov uspjeh koji može biti uzor i poticaj mnogim učenicima. Iako sad već sa gimnazijskim obvezama David je našao vremena i za pripreme za natjecanje. Svojim predanim radom i zalaganjem dokazao je  da se i u ovakvim izvanrednim situacijama mogu postići vrhunski rezultati.  
 
Čestitamo Davidu na ovom velikom uspjehu i  želimo mu da se i dalje nastavi truditi i nizati sjajne rezultate. 

 


Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac